Chytré hodinky Garmin Venu 3, Silver/Whitestone Band

Barva:
expand_more
Full view
10 289,00 Kč

8 503,31 Kč bez DPH

Vyprodáno
VENU3WHT

Chytré sportovní hodinky s 45mm ciferníkem. Interní paměť pro uložení hudby. Cvičební a tréninkové plány a lekce. Režim pro vozíčkáře. Bluetooth hovory.


Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 10 289,00 Kč

Popis produktu

Poznejte same sebe

Hodinky, na které nezapomenete

Venu 3 jsou hodinky, bez kterých se brzy prostě neobejdete. Vydrží 14 dní provozu, sledují vaše trasování díky GPS, vestavěný reproduktor a mikrofon vám umožní vyřizovat hovory i poslouchat skladby ze zápětí, na interní paměť uložíte celé playlisty, stanou se vaším osobním trenérem a dokonce jsou vybavené speciálním režimem pro vozíčkáře, aby dokázaly snímat jejich pohybovou aktivitu. Zkrátka asi nenajdete nic, co by hodinky mohly postrádat.

  • Hodinky mají vestavěné režimy pro více než 30 sportovních aktivit.
  • Od nabití do nabití vydrží hodinky běžet až 14 dní.
  • Přesná lokace GPS, takže můžete běhat, kde se vám zachce.
  • Naplánujete si plán svého tréninku  nebo si sestavte cvičební plán na míru s osobním trenérem.
  • Na hodinkách najdete i animovaná cvičení pro ranní rozcvičky.
  • Notifikace z telefonu se vám zobrazí přímo na hodinkách, takže nic nezmeškáte.
  • Nastavte si všechny sledované metriky, abyste dosáhli všech svých cílů.
  • S hodinkami rovněž zaplatíte bezkontaktně a na svých cestách si poslechnete své oblíbené skladby.
  • Pokud vás na cestách zastihne telefonát, snadno jej vyřídíte rovnou ze zápěstí.
  • U vozíčkářů jsou hodinky schopny sledovat záběry rukou a mají i připravené speciální tréninky.

Venu 3

DLOUHÁ VÝDRŽ

Baterie vydrží až 14 dní na jedno nabití.

PŘEHLEDNÉ

Velký dotykový displej s úhlopříčkou 1,4".

LEHKÉ

I s 45mm ciferníkem jsou lehké a pohodlné.

Venu 3

BUĎTE AKČNÍ

Venu 3 mají v sobě zakomponováno více než 30 sportovních profilů. Mezi nimi najdete běh, plavání v bazénu, cyklistiku, kardio, Hiit a další časté sportovní aktivity. S aplikací Garmin Connect získáte přístup k animovaným tréninkům, vytvoříte si intervalový trénink na míru, můžete se zapojit do tréninkových plánů vytvořených profesionálními trenéry a sledovat své cyklistické a běžecké výkony a intenzivní minuty. Z 1600 cviků si můžete sestavit sérii pro každý den.

Hodinky přijímají signály GPS, GLONASS, GALILEO, takže se nikdy neztratíte a vaše venkovní aktivity budou vždy přesně zaznamenány. Pro vozíčkáře je připraven režim schopný rozpoznat jejich pohybovou aktivitu. Přináší také speciální trénink s cvičeními a sleduje stav hmotnosti.

Venu 3

BUĎTE ZDRAVÍ

S hodinkami získáte i osobního asistenta pro zdraví a zdravý životní styl. Samozřejmostí je měření srdečního tepu, okysličení krve, hladiny stresu a monitoring spánku. Jsou schopny zaznamenat i denní zdřímnutí a vyhodnotit, jak bylo přínosné pro tělo.  Po tréninku vám ale i hodinky doporučí dobu potřebnou pro regenerci, abyste věděli, kdy můžete podniknout další výkon. Na základě pravidelně měřených metrik vyhodnocují míru zatížení a regeneraci organismu a funkce Body Battery vám napoví, jak na tom vaše tělo momentálně je. Nechybí ani sledování ženského cyklu a dechová cvičení, včetně řízené meditace. Nově hodinky sledují i teplotu vaší pokožky během spánku a jsou schopny rozpoznat na jejím základě rozpoznat blížící se onemocnění.

Hodinky vám pomohou hlídat si pitný režim. Každý den si zaznamenejte příjem tekutin a porovnejte dny mezi sebou. V průběhu dne také můžete sledovat svou dechovou frekvenci. Hodinky vám rovněž vyhodnotí váš fitness věk na základě biologického věku, BMI indexu, klidového srdečního tepu, týdenní aktivity a dosažené kondice. Nebojte, když se vám fitness věk nebude líbit, hodinky vám i poradí, jak ho snížit.

Venu 3

BUĎTE V OBRAZE

Hlídejte si na zápěstí příchozí oznámení z telefonu, nové zprávy a emaily a náhlé hovory. Na správy můžete dokonce rovnou odpovědět, protože hodinky mají integrovanou dotykovou klávesnici. Hodinky disponují vnitřní pamětí 8 GB. Využít ji můžete na uložení oblíbené hudby, mluveného slova a dalšího. Pokud s hodinkami párujete telefonem s Androidem, můžete si rovnou v hodinkách prohlížet i celou svou fotogalerii. Nechybí ani bezkontaktní placení nákupu přes Garmin Pay. Pro dalekozraké lidi s problém viděním na blízko, je možné hodinkám nastavit dvě velikosti písma, aby byl text lépe čitelný.

Venu 3

BUĎTE IN

Pokud by se řemínku něco stalo, nebo vás přestal bavit jeho vzhled, můžete jej velmi snadno nahradit a vybrat si z celé škály vzhledů. Ciferník lze libovolně kombinovat s řemínky z kůže, silikonu a nylonu. Připojte se do obchodu Connect IQ a vytvořte si obsah hodinek přesně sobě na míru. Stahujte aplikace zadarmo i za poplatek podle toho, které chcete využívat. Nechybí zde např. Spotify, Amazon, Deezer a podobně. Na výběr máte také velké množství motivů displeje.

Venu 3

Vlastnosti

  • Rozlišení 454x454 - 1,4"
  • Interní paměť 8 GB
  • Lokalizace CZ, SK, PL, ENG a další
  • Doba nabíjení 2 h
  • Voděodolnost 5ATM
  • Rozměry 45x45x12 mm
  • Hmotnost 46 g
  • Silikonový řemínek
  • GPS, Glonass, Galileo

Obsah balení

  • hodinky s řemínkem
  • nabíjecí kabel
  • návod

Vlastnosti produktu

Barva: Stříbrná
Maximální výdrž baterie: 14 dní
CZ lokalizace: Ano
Úhlopříčka: 1,4
Rozlišení displeje: 454 x 454
Operační systém: vlastní OS
Interní paměť [GB]: 8
Hmotnost [g]: 46
Voděodolnost: 5ATM
GPS: Ano
GLONASS: Ano
Galileo: Ano
Kompatibilní OS: Android, iOS
WiFi: Ano
Bluetooth: Ano
NFC: Ano
Měření tepu: Ano
Typ NFC platby: Garmin Pay
Barva řemínku: šedá
Fitness režimy: 30+
Měření kyslíku v krvi: Ano

Přílohy ke stažení

close Nákupní košík

Registrovat nový účet

Máte již účet?
Přihlaste se Nebo Obnovit heslo