FÉNY

Fény jsou šikovným nástrojem k rychlejšímu vysušení vlasů i finální úpravě účesu. S jejich nástavci vytvoříte hravě vysněný účes na večerní událost. Většina fénů má alespoň dvě rychlosti proudění vzduchu a několik teplotních nastavení, z nichž si vyberete ten nejvhodnější pro vás. Některé fény mají i pokročilé funkce, jako je ionizace nebo funkce chladného vzduchu k lepší fixaci účesu.

Jaké nástavce u fénů můžete najít?

K fénům se dodávají různé nástavce, vždy záleží na výrobci, jaké konkrétní k fénu dodá v příslušenství. Mezi tři nejčastější patří:

Difuzér je ideální nástavec pro přirozeně vlnité a kudrnaté vlasy. Kulatý tvar a hřebenové výčnělky pomáhají vytvořit objem a podpořit přirozené vlnění vlasů.
Koncentrátor je zužujícící se nástavec, který koncentruje proud vzduchu na konkrétní oblast vlasů. Vysušíte s ním vlasy rycheji a pomáhá tvarovat vlasy do účesu, který chcete. Je ideální pro použití s hřebenem.
Hřebenový nástavec má zuby jako hřeben a pomáhá vlasy během foukání pročesat a lépe provzdušnit. Docílíte tak vysoce objemného účesu již od kořínků.

Kromě těchto tří nejčastějších nástavců můžete v baleních nalézt i další nástavce jako rotační či koncový, nebo různé tvary koncentrátorů.

Vždy si dávejte pozor, abyste fén drželi v patřičné vzdálenosti od svého těla, aby nedošlo k popálení. Zadní mřížku, kterou fén natahuje vzduch, nenatáčejte směrem k vlasům, aby nedošlo k nechtěnému vcucnutí vlasů do fénu.

FÉNY

Existuje 7 produkty.

Zobrazení 1-7 z 7 položek

Aktivní filtry

close Nákupní košík

Registrovat nový účet

Máte již účet?
Přihlaste se Nebo Obnovit heslo