CHYTRÉ HODINKY A NÁRAMKY

Chytré hodinky a náramky dnes nabízejí mnohem více než jen možnost zjištění aktuálního času. Jsou navrženy tak, aby pomohli s každodenními starostmi, usnadnily život, zvýšily produktivitu, zajistily kontrolu zdraví a pomohly udržet přehled o aktivitách.

Mezi nejčastější funkce chytrých hodinek a náramků patř:

Notifikace a komunikace: Jednou z klíčových vlastností chytrých hodinek a náramků je schopnost přijímat notifikace přímo z vašeho telefonu. To zahrnuje upozornění na příchozí hovory, textové zprávy, e-maily a notifikace z aplikací. Některé modely dokonce umožňují odpovídat na zprávy nebo dokonce přijímat hovory přímo z vašeho zápěstí.

Sledování zdraví a fitness: Tyto zařízení jsou vybaveny různými senzory, které monitorují vaše tělesné funkce a aktivitu. To zahrnuje sledování srdečního tepu, kvality spánku, počtu kroků, spálených kalorií a mnoho dalších. Některé modely nabízejí pokročilé funkce jako je měření hladiny kyslíku v krvi, EKG a průběh spánku.

GPS a navigace: Mnoho chytrých hodinek je vybaveno GPS, což je ideální pro běžce, cyklisty a turisty, kteří chtějí sledovat svou trasu, vzdálenost a tempo bez nutnosti mít u se telefon.

Platby: S rostoucí popularitou bezkontaktních plateb mnohé chytré hodinky a náramky umožňují provádět platby přímo z vašeho zápěstí, což přináší novou úroveň pohodlí při nakupování.

Personalizace: Uživatelé si mohou přizpůsobit ciferníky hodinek a vybírat z různých řemínků, aby odrážely jejich osobní styl a preference. Kromě toho mnoho aplikací a widgetů umožňuje další personalizaci a rozšíření funkcí hodinek.

Voděodolnost: Většina hodinek je vybavena ochranou proti vodě a je možné si je vzít sebou do bazénu nebo do sprchy.

Hudba a média: Mnohé chytré hodinky umožňují ovládání hudby přímo z vašeho zápěstí, což je ideální pro uživatele, kteří chtějí poslouchat hudbu během běhu nebo cvičení bez potřeby telefonu. Některé modely dokonce nabízejí možnost ukládat hudbu přímo do paměti hodinek.

Dlouhá výdrž baterie: Výdrž baterie se stala klíčovým faktorem při výběru chytrých hodinek. Některé modely nabízejí režimy úspory energie, které prodlužují dobu použití na několik dní nebo dokonce týdnů na jedno nabití.

Stres a wellness sledování: Kromě sledování fyzické aktivity a zdraví některé chytré hodinky a náramky nabízejí funkce pro monitorování úrovně stresu a poskytují návrhy na relaxační cvičení a dýchací techniky pro lepší správu stresu.

Asistenti a hlasové ovládání: Integrace s digitálními asistenty jako jsou Siri, Google Assistant a Bixby umožňuje uživatelům provádět hlasové příkazy přímo z hodinek. To zahrnuje nastavování připomenutí, hledání informací online, ovládání chytré domácnosti a mnoho dalšího.

Bezpečnostní funkce: Některé chytré hodinky jsou vybaveny bezpečnostními funkcemi, jako je detekce pádu, která automaticky odesílá SOS zprávu s vaší polohou vybraným kontaktům v případě nehody.

Sledování menstruačního cyklu: Pro ženy nabízejí některé chytré hodinky a náramky sledování menstruačního cyklu.

Outdoorové funkce: Pro milovníky outdoorových aktivit nabízejí některé chytré hodinky speciální funkce jako jsou výškoměr, barometr, kompas a předpověď počasí, které jsou užitečné pro turistiku, kempování a další venkovní dobrodružství.

CHYTRÉ HODINKY A NÁRAMKY

Existuje 50 produkty.

Zobrazení 1-30 z 50 položek

Aktivní filtry

close Nákupní košík

Registrovat nový účet

Máte již účet?
Přihlaste se Nebo Obnovit heslo